logo
Hovedmeny


Jubileumsfest og turnering for BBgC
Av Håvard Raddum, 16. Mai 2017 09:55
Sist endret 16. Mai 2017 10:35
 

Bergen backgammonklubb ble stiftet våren 1997, og hadde en Grand Opening Tournament den 3. mai det året. Med andre ord har klubben blitt 20 år, noe som markeres med en jubileumsfest på lørdag 20 mai!


 

BBgC inviterer til 20 års jubileum denne helgen.  Hele arrangementet finner sted på klubbens vanlige spillested The Flying Dutchman, og det hele begynner med en mesterturnering på fredag 19. mai.  Denne gjennomføres som vanlig med 50,- i entry og spilles som double elimination med 9 og 3 poeng.

Selve jubileumet finner sted på lørdag 20. mai!  Det starter kl. 1400 med velkomst, litt premiedryss, og noen bevingede ord.  Etterpå startes det en mesterturnering, 7 poeng, trippel elimination i FTBG.  Ca kl. 1800 vanker det mat (type tapas) og drikke, før turneringen fortsetter rundt 1900.

Og det beste med det hele: bevertning og turnering på lørdagen er GRATIS for BBgC medlemmer.  Så dermed trenger man ikke tenke på middag den dagen, så sant man er medlem i BBgC.  Vi kan også love at det ikke bare spilles om mesterpoeng i lørdagens turnering, men at vinneren blir premiert ytterligere.

Utenbys spillere er selvfølgelig også hjertelig velkommen!  De som ikke er medlem i BBgC får både mat og turneringsdeltagelse for 100,-




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND