logo
Hovedmeny


Til dels store endringer vedtatt på årsmøtet
Av Maria Holtung, 18. Februar 2019 11:15  
Som annonsert ble det avholdt årsmøte i klubben lørdag, og arrangert klubbmesterskap. Undertegnede fikk sitt andre napp i klubbpokal og det ble på årsmøtet vedtatt en rekke punkter som vi håper kan ha en positiv effekt for klubben. Navne-endring, endring av spilledag og ikke minst utvidelse av spilleby er de største endringene.


Navneendring og byutvidelse 

Den mest betydningsfulle endringen er utvidelsen til at klubben nå skal spille både i Horten og Tønsberg, med tilhørende navneendring til Horten og Tønsberg Backgammon klubb. 
I tillegg er klubbens spillkveld endret fra torsdager til mandager, og det vil spilles annenhver uke i Horten og Tønsberg, med oppstart 5. Mars klokken 18:00.
Denne mandagen vil det spilles i Tønsberg, på vårt vanlige spillested. Mandagen deretter vil det for første gang bli spilt i Horten, denne gangen på Kroa, som ligger mellom torvet og parken i Horten. I oppstartsfasen i Horten vil vi først prøve Kroa som spillested, men vil jevnlig evaluere ut fra plass og lignende. 

Det er altså vedtatt at vi fremover vil teste ut å spille annenhver uke i Horten og Tønsberg. 

Dette håper vi vil medføre en økt medlemsmasse, og at deltakelsen på klubbkveldene kan bli større. Klubben vil ha forankring i begge byer, og vi håper og tror at mange ønsker å spille i begge byene, uavhengig av hvor de selv kommer fra. 

Arrangementer, spilleglede og rekruttering

En rød tråd gjennom alle vedtak fra årsmøtet er at styret har fått i oppdrag å ha fokus på spillglede og rekruttering. I tillegg til at det har blitt satt av egne poster i budsjettet som skal brukes rent til markedspleie og sosiale aktiviteter, er det satt av penger til bl.a. innkjøp av nye brett til klubben. 

Det vil være fokus på sosiale arrangementer, og vi håper gjennom året, i samarbeid med medlemmer, å få til en rekke hyggelige spillkvelder, både på oppsatte kvelder og utenom. Det vil være stort rom for forslag til lokaliteter og formater. Klubben vil støtte opp økonomisk ved gode forslag.

Styret vil også avholde en eller flere konkurranser for nye og eksisterende medlemmer, dette vil det komme nyheter om fortløpende. Men vi håper det vil kunne bidra til økt engasjement og glede.

Gjennom året er det allerede vedtatt at vi skal avholde sommerfest, bymesterskap og mesterturneringer. Nyheter om tidspunkter og steder for dette kommer fortløpende. Men vi håper og tror det vil bli arrangert flere hyggelige og spennende eventer gjennom året. 

Nytt styre

Det er valgt et nytt styre, bestående av Maria som leder, Alf Henning fortsetter som kasserer, og Rune er valgt inn som styremedlem. 

Fullt referat fra årsmøtet vil bli lagt ut så fort det er klart. 

Klubbmesterskap

Etter årsmøtet ble det tradisjon tro gjennomført klubbmesterskap. Innledende møtte alle deltakere hverandre til 7 poeng. Alf Henning var en suveren i innledende runder, og vant alle sine kamper, og ble derfor en soleklar finalist.
Bak han var både Yaghoub , Rune og Maria svært jevne, og sto med likt antall kamper, og heller ikke innbyrdes kamper kunne skille. Dermed måtte hele to runder med dmp avgjøre, og der var det undertegnede som trakk det lengste strået, og til slutt vant finalen over den tidligere ubeseirede Alf Henning.

Etter at Yaghoub tidligere har fått en pokal til odel og eie etter tre tidligere klubbmestertitler, er det nå jeg som står med to napp i pokalen, i tillegg til Per og Alf Henning med hvert sitt napp.

Da gjenstår det bare å ønske oss alle ett godt nytt bg-år, og ønske nye og gamle spillere velkommen til spilling både i Horten og Tønsberg! 




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND