logo
Hovedmeny


Sommerfest for BBgC lørdag 29.6.
Av BBgC v/ YP, 5. Juni 2019 09:40
Sist endret 19. Juni 2019 17:00
 

Som ifjor, vil vi være på The Flying Dutchman på Zachen. Med egen båt liggende rett utenfor, flytter vi ut der under matpausen ca midt på dagen.


BBgC har gleden av å ønske alle medlemmer velkommen til klubbmøte/sommerfest/Mesterturnering på The Flying Dutchman lørdag 29. juni.  Vi starter med et klubbmøte kl. 12.30, hvor premiering av sesongens vinnere av Stoltzen opp vil finne sted.  I tillegg vil vi diskutere faste aktiviteter til høsten, format på bymersterskap, klubbturneringer og eventuelle andre ting som ønskes tatt opp.

Vi tar sikte på å starte turneringen kl. 13.30, med et trippel elimination format og 7 poengs kamper.  Pris for påmelding settes til 150 kr, hvor halvparten går til premier og resten dekker utgifter til mat og andre avgifter. Ca. kl. 18.00 blir det matpause og servering av speke- og ostebord med masse snadder tilbehør. Turneringen fortsetter etterpå og pågår til vi har kåret en vinner, forhåpentligvis ikke alt for sent på kvelden.

Vi ønsker alle BBgC sine medlemmer (og utenbys spillere) velkommen, og håper så mange som mulig har anledning til å være med!

Styret BBgC




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND