BBgC sin sommerfest m/mesterturnering
Av Håvard R., 1. Juli 2019 21:45
Sist endret 2. Juli 2019 10:17

Bergen Backgammonklubb arrangerte sin sommerfest lørdag 29. juni på Zachariasbryggen.

Dagen startet med et klubbmøte hvor klubbens aktiviteter ble gjennomgått og premiering av vårens Stoltzekleiven Opp! turnering fant sted. Deretter ble klubbens 8. mesterturnering arrangert, som trippel elimination og 7-poengs kamper.

Turneringen startet ca 1330, og 14 spillere deltok.  Alf Henning Bekkevik hadde tatt turen fra Vestfold, og fikk med seg en svært hyggelig turnering.

Yvonne hadde, tradisjonen tro, fortøyd båten sin ved Zachariasbryggen like ved spillelokalet.  Etter tre runder trakk hele turneringen bort i båten, der det vanket ost og kjeks og pastasalat og skinke og melon og mye annet snadder.  Det ble en et veldig trivelig avbrekk fra spillingen!

Alf-Henning gled greit inn blant alle bergenserne.

Elias hadde permisjon fra Top Gun og fikk med seg sommerfesten.

God stemning i båten.

Yvonne hadde også kake og smultringer på lur, som vi (igjen, tradisjonen tro) spiste opp mens turneringen fortsatte med fjerde runde.

Folk røk ut etter som kvelden skred frem, og etter syv runder sto det kun tre stykker igjen.  Olav var fremdeles ubeseiret (!), mens Hannu og Elias sto med to tap hver.  Elias slo så ut Hannu, og det var dermed duket for tre matchballer til Olav i finalen.

Elias er som kjent en ringrev, og vant de to første matchene. Olav lot seg imidlertid ikke vippe av pinnen, og i tredje kampen klarte han å dra seieren i land.  Dermed kan vi gratulere Olav Otterlei med seier i BBgC's 8. mesterturnering!