logo
Hovedmeny


Kurs og veiledning for Begynnerklassen!
Av Sentralstyret (YP), 23. Mars 2023 18:29
Sist endret 23. Mars 2023 20:37
 

Vi fortsetter det gode arbeidet! Men i år vil det bli felles veiledning i stedet for en-til-en. Det vil foregå online på Teams.


Tilbudet som ble etablert av Svein Wang Dybvik i 2022 ble fantastisk godt mottatt av de spillerne som sa ja til personlig oppfølging. En stor takk til både han, Thorleif Reisvold, Hall Skåra og Hans Marius Eikseth!

Nå i 2023 vil vi ha felles kurs og veiledning - online på Teams - slik at man sammen kan lære det samme og forhåpentligvis skape et bånd og felleskap mellom nye medlemmer ute på klubbkveldene.
Fremdeles er det elitespillere som vil stå for veiledningen og kursene.

Første kursdag vil bli like etter påske - ca midten av april. 

Tilbudet gis i utgangspunktet til betalende medlemmer som spiller kamper i Norgescupens begynnerklasse. Disse kampene vil brukes som grunnlag for å gi veiledning.

Temaet og kursmateriell vil spenne fra "scratch" til kube og videre strategi og utvikling.

Begynnerklassen startet med NM Online, men #2 er imorgen fredag 24.3 kl 19

For å delta i Begynnerklassen i 2023, må du ha medlemsnr. høyere enn 3973 - ved lavere medlemsnr. må du ha erfaring under 350 - spør TL Yvonne Pasali om du mener andre grunner skal vektlegges. 

Fra 2022: 
 
Mina Young:
"Det å få forklart taktikken bak forskjellige trekk, på en pedagogisk måte. Det ble også en god flyt i den timen der jeg også hadde anledning til å stille spørsmål—det var ikke bare han som pratet. Jeg lærte mye av det! Takk Hans Marius!"
 
Kristian Dankel:
"Hei! Ja det synes jeg har vært et kjempebra tilbud. Det var vel ikke mer enn fem minutter inn i første møtet mitt med Hall at jeg kjøpte XG. Jeg har fått mye uttelling på det allerede, og kan etter bare et par møter se på egne kamper mer analytisk. Det gir selvfølgelig motivasjon for enda mer spill! Håper dette tilbudet står fremover, da jeg personlig allerede innser jeg trenger mer hjelp med eget spill enn jeg hadde antatt 😂 Takk Hall Skåra!"

Bahar Bahar:
"at Thorleif brukte så mye tid for å anlysere mine kamper og finne feil jeg gjorde, det er bare respekt! Slå der du tviler å slå.. ikke minst... spill offensift, ikke bare forsvar.....nå vet jeg at golden er veldig viktig! Takk for alt du lærte meg, Thorleif!"
 
Elisabeth Burum:
"jeg hadde stagnert på mitt nivå.. Men med den hjelpen jeg fikk, så lærte jeg mye og fikk en mye bedre forståelse av spillemåte og at man ubevisst fortsetter med feil man gjør. Først ved å snakke om feil, få forklart hvorfor det er feil og finne de rette.. ja, da kan man bli bedre. Anbefales på det sterkeste. Utrolig flott hjelp å få. Kjempe takknemlig, Svein!! 🙏
 
Masoud Kolbeh:
"Det var veldig lærerik for meg å ha muligheten til å snakke med en av de sterkeste BG spillerne om en felles ting: å lære mest mulig. Utrolig motiverende! Takk Svein!!"
 

Link til nyheten fra 2022:

Veiledning

Intervju med Svein




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND